Kompetansesenter innen styring og regulering av elektromotorer

Mentor MP

Ny generasjon DC-styringer

Control Techniques har i mange år blant annet levert avanserte digitale styringer til likestrømsmotorer. Produktene har hatt typenavnet Mentor, og den tidligere modellen Mentor II har i over 10 år vært anvendt i et bredt spekter av industrien og langt på vei vært en standard for digitale DC-styringer.

 

I disse dager lanseres arvtageren Mentor MP. Denne er foruten å være en videreutvikling av et meget driftsikkert og utprøvet produkt, oppgradert med funksjoner som kjennes igjen fra den universelle frekvensomformeren Unidrive SP.

 

Dette innebærer at den konfigureres med samme PC-verktøy, den kan utstyres med et bredt spekter av tilleggsmoduler, og den inneholder en egen PLS som programmeres med den gratis medfølgende programvaren.

 

Mekanisk er Mentor MP utformet med samme mål og tilkoblinger som den tidligere modellen. Dermed kan eksisterende installasjoner enkelt oppgraderes uten at man må kable om eller lage nye fester.

 

Mentor MP leveres både som 2- og 4-kvadrants utgaver med strømmer fra 25 til 7400A som standard. Ved 400V tilsvarer dette effekter fra 10kW til 3MW.

 

Mentor MP leveres for spenninger fra 24 til 690VAC mating.

 

Hovedside
Om Kotek
Produkter, nettbutikk
Nyheter
Produktoversikt ABB
Produktoversikt Control Techniques
Produktoversikt Horner
Leveringsbetingelser
Presseklipp
Nedlastinger
Bestill materiell
Kotek Norge AS
Kjellstad Næringssenter Kjellstadveien 5 3402 LIER
kotek@kotek.no
T: 32854700