Kompetansesenter innen styring og regulering av elektromotorer

Hva synes våre kunder?

Ronny Bekken hos Fresenius Kabi har i mange år vært en trofast bruker av Control Techniques produkter.

Her er hva han skriver:

 

Det hele startet tilbake i 2003 hos Fresenius Kabi da jeg var på utkikk etter en frekvensomformer i forbindelse med hastighetsregulering av noe så enkelt som et transportbånd. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å bruke Controltechniques sine produkter fordi jeg fra andre bedrifter hadde kjennskap og bra erfaring med dette produktet når det gjaldt driftstabilitet i ganske varme og støvete miljøer, og ikke minst den lave brukerterskelen ved ganske avanserte applikasjoner.

 

Controltechniques har fått til noe jeg savner hos andre frekvensomformerprodusenter, nemmelig selve brukergrensesnittet i parameterinnstillinger og menysystem. Det er veldig systematisk og logisk oppbygd og lett å komme i gang med slik at man lett kan komme frem til en optimal drift av både frekvensomformer og motor.

 

Når det gjelder EMC har vi gode tilbakemeldinger å komme med da målinger viser meget lave HF-strømmer fra dette produktet i forhold til andre produsenter vi rett og slett måtte ha byttet ut da produksjonsutstyret vårt feilet pga. påvirkning fra HF-støy.

 

 

Vi har ca. 100 Controltechniques omformere i drift, mesteparten styrer pumper, vifter og transportbånd i Open Loop. Vi har også Closed Loop styring av permanentmagnetmotorer til ekstrudere som fungerer veldig bra. Alt utstyret går døgnet rundt her hos oss da det er 5 skifts ordning i produksjonen.

 

Vi har også programmert litt logikk i noen av omformerenne vha. tilleggsutstyr ( logicstick) som man får til Commander SK. Unidrive SP har onboard PLC som utføres på samme måte som man programmerer Commander SK sin logicstick. Ellers er det mange eksempler på  programmering av dette ute på internett.

 

Samarbeidet med Kotek har vært bra da man alltid har fått hjelp og løsningsforslag til de ulike applikasjonene man har jobbet med gjennom årene.

 

Hovedside
Om Kotek
Produkter, nettbutikk
Nyheter
Produktoversikt ABB
Produktoversikt Control Techniques
Produktoversikt Horner
Leveringsbetingelser
Presseklipp
Nedlastinger
Bestill materiell
Kotek Norge AS
Kjellstad Næringssenter Kjellstadveien 5 3402 LIER
kotek@kotek.no
T: 32854700